Applicaties

De juiste
applicaties.

Mens, proces en systeem in balans

Software-applicaties zijn vandaag onmisbaar voor de werking van elke organisatie. Veel bedrijven onderschatten het aantal software-oplossingen waarmee ze werken en kennen vaak onvoldoende hun status. 

Verouderde applicaties bemoeilijken een succesvolle digitale transformatie, werken in de cloud, big data toepassen, e-commerce integreren of een betere (mobiele) service naar klanten. Behoeften die vaak enkel met state-of-the-art technologie in te vullen zijn.

Applicaties, Younify weet er weg mee.

Complexe uitdagingen? We pakken ze slim aan.

Applicaties moderniseren is complex. En uitstel kan een toekomstige transitie extra bemoeilijken. Younify helpt je daarom graag bij de keuze van een (nieuwe) applicatie, de implementatie ervan en het opzetten van een optimaal applicatielandschap. Ondertussen kijken we ook naar mogelijke integraties tussen bestaande en nieuwe applicaties. Om die optimaal met elkaar te laten communiceren en data uit te wisselen gebruiken we onze eigen integratietool: SoftwareConnector.

De juiste stappen met change management.

Een nieuwe applicatie implementeren volgens de oude denkpatronen en processen? Het gebeurt helaas té vaak, waardoor je nieuwe wijn in oude zakken krijgt.  Change management is onmisbaar om nieuwe patronen en processen naadloos in te passen. Ook dat kan Younify verzorgen. We hebben alle expertise om je via onze unieke V.I.A.-methodiek te helpen die nieuwe stappen te zetten. We begeleiden je mensen bij het begrijpen van het waarom en leren hen hun werk efficiënter uit te voeren. Na het kennismakingsgesprek maken we een budget op voor de eerste fase van ons V.I.A.-traject. 

Onze V.I.A.-methodiek

Hoe kan Younify jouw organisatie digitaliseren?

Vertel ons je digitale uitdaging, Younify zorgt voor de transformatie.

Van het in kaart brengen van de noden over de selectie van applicaties en de coördinatie van je implementatie tot de opvolging… Younify zorgt voor een digitale oplossing op maat van je organisatie.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

“Dankzij automatische factuurherkenning verwerken we facturen nu sneller en efficiënter. Het is een gamechanger voor ons bedrijf en stelt ons in staat te focussen op groei en innovatie.”

Applicaties

Inge en Jo Van Hoef

Zaakvoerders Axor Industriebouw

Everybody needs a Younify

Applicaties

Senne Goossens

Concept designer | Marcom & Innovation @ De Ceuster NXT nv | SmartCranes® | DCB Cycling Team

Younify is voor ons een architect voor ons hele IT-gebeuren.

Applicaties

Business Intelligence

Marleen Budé

Financieel verantwoordelijke Budé

We merken nu al effectieve quick wins en kunnen veel sneller processen doorlopen

Applicaties

Geert Soors

bestuurder Omnisafe

Younify is als een kameleon: ze komen binnen, zetten hun ‘Gijbels-petje’ op en staan altijd volledig ten dienste van de klant.

Applicaties

Bart Maes

IT-manager Mathieu Gijbels NV

Het is onze ambitie om digitaler en efficiënter te werken. En Younify is daarvoor de perfecte partner. De enorme flexibiliteit, diepgaande expertise en strategische visie scheppen een hechte vertrouwensband. Ze ontzorgen ons volledig, communiceren transparant en respecteren elke deadline.

Applicaties

Integraties

Julie Dekker

Interne procesmanager & HR - Hoogmartens Wegenbouw

Younify is een betrouwbare businesspartner én de perfecte IT-partner.

Applicaties

Business Intelligence

Integraties

Raf Hustinx

Managing director - Stobart Europe

Onze verhuis was het ideale moment om een ander ERP-systeem te kiezen. Younify analyseerde grondig onze (toekomstige) noden en selecteerde vervolgens de juiste oplossing. De implementatie verliep efficiënt, professioneel en binnen budget.

Applicaties

Business Intelligence

Kim Vaessen

CEO Climatrix

pijltje/normal back
pijltje/normal

Hoe kan Younify
jou helpen?

Zeg ons wat je specifiek probleem is en wij zorgen voor een oplossing op maat.

y-white    Door dit formulier in te vullen en te verzenden ga je akkoord met onze privacy policy